Přání s tajemstvím – předloha ke stažení

Na tohle přáníčko jsem moc hrdá. Nápad na něj se zrodil na kurzu. Zrovna jsme tvořili pohlednice s letní tématikou, já se kochala tím, jak to holkám jde a najednou jsem si všimla, jak se pauzák hezky nad pohled zvedá a vlastně není vidět co je za motiv pod ním a když se na pauzák přitlačí, motiv se objeví. Hned mě napadlo spojení "Jsi můj miláček" a nápad byl na světě. Inspirace chodí nečekaně a někdy je to tak jednoduché. 

Pak už jen stačilo nápad přenést do praxe, zjistit jak vysoko musí být pauzák nad nápisem, kolik vrstev bude potřeba, jaká bude barevnost atd. Rozhodla jsem se, že by byla škoda videonávod natočit a zrychlit do 30s na Instagram reels a tak jsem celý nesestříhaný návod nechala jako video na YouTube. Berte to jako malou kompenzaci toho, že tuto středu (14.8.) pravidelný LIVE stream nebude.

Odkaz na video zde:

Doufám, že se vám přání bude líbit a zkusíte ho také vytvořit. Já se budu zase těšit na fotky vašich povedených výtvorů.

A co předlohy?

Tady jsou predloha-prani-s-tajemstvim. Sice tam psaní není, ale tak jsem. vám text předepsala. Já vím, že vy to rádi. Já použila brushpen Artmagico Medium, ale předlohu jsem i zvětšila, pro brushpeny s větším hrotem, jako jsou STABILo pen 68 brush a zmenšila, pro brushpeny s malým hrotem tipu Fudenosuke hard.

IMG_6055